Látogatók

Sziasztok!

Örülök, hogy itt vagytok!
Remélem, kedvet tudok csinálni nektek az olvasáshoz, filmekhez, a színházhoz, és a koreai popkultúrához, s hogy tetszeni fognak a bejegyzéseim. Fontos számomra, hogy ti, akik az oldalon jártok, ne csak egy arctalan tömeg legyetek. Az oldal tényleg naplószerű, már olyan tekintetben véve, hogy tényleg az őszinte benyomásaimat írom le. Örülnék, hogy ha ti is részt vennétek benne, írnátok egy kommentet vagy e-mailt bármikor, ha egy téma felkeltette az érdeklődéseteket, ha egyetértesz velem, ha nem értesz egyet velem, ha tetszik az oldal, ha nem tetszik, ha észrevételed van, kérdésed, ötleted, kívánságod, hogy miről legyen még szó, plusz a ti ajánlásaitokra is kíváncsi vagyok. Erre nem azért van szükség, hogy növelje a statisztikai adatokat, hanem hogy élettel telivé váljon a blog, s hogy alapvetően egy kommunikatív közösséget alkothassunk, akiket a könyvek hoznak össze. Ha kritizálni akarsz, azt is megteheted, csak arra kérlek, legyen valami használható alapja, hogy javíthassak ott, ahol kell. Az utálkozókkal nagyon nem tudok mit csinálni. A maximum, amire képes vagyok, hogy felhőtlen időtöltést kívánok!

2018. február 22., csütörtök

#6Blogprojekt - Gyűjtőhely


Halihó! J Ismét eltelt egy hónap, méghozzá egy extrán inaktív fajta. Bizony, légy erős, Felhő, mert a múltkori Blogprojekt óta csak kétszer, azaz kétszer (!) posztoltál összvissz az oldalra. Próbálok ezentúl gyakrabban írni, mert már most rengeteg vázlatom és ötletem van, na meg persze számos könyvem, amikről szeretnék beszámolni nektek. Csak hát… nincs csak hát – lusta voltam. Szóval ténylegtényleg itt az ideje a következő Blogprojektünknek, ami már a 6., ami azt jelenti, hogy több mint fél éve működünk együtt a lányokkal! :O
Februári feladatunknak a következőt jelöltük ki: sorsolás útján 3x2-es párokat alakítottunk. Három csoport volt - zene, könyv, film -, s mindenki a neki kijelölt bloggernek ajánlott egy általa kedvelt zenét, könyvet, filmet, attól függően, hogy melyik csoportban kerültek párba. A bloggernek ezután közel egy hónapja volt arra, hogy meghallgassa, megnézze, elolvassa a kijelölteket, és lélekben készülgessen rá, hogy a projekt keretében majd posztolnia kell róla. Nem ugyanazok a párok éltek mind a három kategóriában, és csoporton belül sem biztos, hogy kétirányú ajánlás történt. Tehát tag1 ajánlott valamit tag2-nek, de tag2-nek elképzelhető, hogy tag3-nak kell előállnia valamilyen ötlettel.
Szóval ebben a hónapban egy kicsit mindannyian a saját ízlésünkbe engedtünk betekintést a másiknak, és már alig várjuk, hogy olvashassuk a másik véleményét. Ez a poszt pedig amolyan gyűjtőhely, amit naponta kiegészítek majd a megfelelő linkekkel, illetve infókkal.
Íme a kategóriák és a párok.

2. KÖNYV:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése